First time

“Knowledge is power - be prepared”

Jezelf bevredigen

Hoe kan je als vrouw het beste een vibrator gebruiken?

Veel vrouwen denken dat de vibrator voor inwendig gebruik gemaakt is omdat de meeste vibrators de vorm van een penis hebben. De beste manier om een orgasme te bereiken is door clitoraal gebruik van de vibrator. Je moet je eigen lichaam wel goed kennen om te weten welke stimulatie voor jou het fijnste is. Als je het gebruik van een vibrator akelig of te heftig vindt, kan je eerst experimenteren door hem te gebruiken als massagestaaf voor je hele lichaam en kan je eerst je slipje aanhouden.

Je kunt direct de clitoris stimuleren. Of meer indirect via de schaamlippen. Natuurlijk kun je ook penetreren.
De meeste vrouwen houden de vibrator stevig tegen hun schaamlippen aan en maken er kleine cirkeltjes mee. Je kunt met een vibrator eindeloos experimenteren door de verschillende bewegingen en trillingen toe te passen. Je kunt dan ontdekken wat voor jou de beste manier is om jezelf te verwennen. Als je een orgasme hebt bereikt stop dan de vibrator niet maar blijf de clitoris stimuleren tijdens het klaarkomen en houdt pas op als de vaginale samentrekkingen opgehouden zijn.

Bij het gebruik van een vibrator kun je je beter niet geweldig inspannen om een orgasme te krijgen maar geef je over en werk niet tegen.

Naast de technische handelingen is het ook belangrijk dat er in je hoofd seksuele gedachten of fantasieën zitten om jezelf meer op te winden.
De vibrator is uiteindelijk bedoeld om het vrijen beter en leuker te maken.

Hoe kan je als man het beste een vibrator gebruiken?

Voor veel mannen is het stimuleren van de onderkant van de eikel met een vibrator erg lekker.
Ook het gebied rondom de anus is gevoelig voor trilling en druk van de vibrator.

Door gebruik van de vibrator krijg je meer inzicht in de reacties van je eigen lichaam en dat van je partner.

AddThis Social Bookmark Button