Breadcrumbs

Durex seks standjes: gymnastiekles

 

 

 

De dolfijn
Wanneer je seks hebt, is het erg leuk om samen met je partner iets nieuws uit te proberen. Het is gewoonweg spannend om nieuwe sensaties te ontdekken en ze op intieme wijze met iemand te delen. De kans is groot dat geen van beiden dit standje al geprobeerd heeft. Zoals de Kamasutra beschrijft, moet je voor dit standje erg flexibel zijn. Het is dus aangeraden een paar rek-en-strek oefeningen uit te voeren vooraleer dit standje uitgeprobeerd wordt. 

Hoe doet je het:
Zij ligt op haar rug steunend op haar voeten, terwijl hij haar heupen vasthoudt en ze omhoog brengt tot de zijne. Al haar gewicht steunt op haar schouders, nek en achterhoofd. Hij houdt haar gewicht vast onder haar heupen terwijl hij haar langzaam penetreert.

Voordelen:
Met deze positie kan de voorste vaginawand veel druk aan, en bij de juiste positie wordt ook de G-spot gestimuleerd. De spanning van dit standje, en het feit dat bij beiden de spieren sterk aangespannen zijn maakt dat het hoogtepunt snel bereikt wordt.

Nadelen:
De keerzijde van de medaille is dat deze positie moeilijk uit te voeren kan zijn, en misschien nog moeilijker om ze in stand te houden. Ondanks een sterke lichaamskracht kan het moeilijk zijn om lang door te gaan. Ook zij kan last hebben omdat ze lange tijd ondersteboven moet liggen. Indien één van beiden zich ongemakkelijk voelt, is het best een pauze in te lassen of iets anders te proberen.

Alternatief:
Als zij teveel druk op haar hoofd ervaart is de ligstoel een goed alternatief. Deze positie biedt dezelfde soort penetratie aan, maar beide gewichten bevinden zich op het bed. Zij ligt op haar rug en hij zit direct voor haar, met zijn benen plat aan de zijkanten van haar lichaam. Dan pakt hij haar benen en laat deze rusten op zijn borst terwijl hij in haar komt. Dan leunt hij naar achter om de gewilde hoek te behalen.

De Catherine Wheel 
Het klinkt angstaanjagend, maar deze positie werd vernoemd naar een middeleeuws martelapparaat. Hoewel de positie niet zo fysiek uitdagend is als de Dolfijn, is het wel zo dat je er atletischer van wordt. Wel moet je het goed inoefenen vooraleer je het probleemloos in je seksleven kan toepassen. Deze positie zorgt voor stimulatie van de G-spot omdat de penis drukt tegen de eerste vaginawand. De manier waarop de penis en vagina elkaar ontmoeten, zorgt voor een lange en diepe penetratie.

Hoe je het doet:
Eerst moeten beide partners rechtover elkaar zitten. Zij legt haar benen om zijn middel en drukt ze dichter tegen elkaar, totdat zij in een positie zit waarin hij haar kan penetreren. Beiden kunnen achterover leunen. Hij brengt zijn been om haar middel, zijn voet rustend op zijn andere dij. Hij rust zijn ellenboog voor balans om het langer vol te houden.

Voordelen:
De positie oefent veel druk uit op gebieden die al gevoelig en aangespannen zijn, waardoor het vrijwel zeker is dat zowel hij en zij meer genot zullen ervaren. Het feit dat beide samen zitten, zorgt voor een lange en diepe penetratie, die ook snel en energiek kan zijn. Wanneer zij bovendien op haar rug ligt, heeft ze beide handen vrij om zichzelf aan te raken of haar clitoris te stimuleren.

Nadelen:

Dit standje vergt oefening om het goed te doen en het ingewikkelde proces gewoon te worden. Als je niet genoeg vertrouwd bent met de positie kan het erg vreemd aanvoelen, en dat kan de sfeer verpesten of ervoor zorgen dat één van beide (of allebei) partners zich ongemakkelijk voelen.

Alternatief:
Zij zit op een oppervlak ter hoogte van haar middel en spreidt haar benen om hem in haar te laten komen. Wanneer hij in haar is, legt ze haar benen strak om zijn middel waardoor haar hielen de achterkant van zijn middel aanraken. Deze positie is meer rechttoe rechtaan en voelt wat minder als origami. Toch heeft het die lange, diepe penetratie. Zijn voeten staan op de grond waardoor snelle, energievolle seks mogelijk is.