Breadcrumbs

Glad en glibberig

Glijmiddel gebruiken

Veel mensen denken dat glijmiddel iets is dat je alleen nodig hebt als je niet nat genoeg wordt. Het kan echter bijna alle seks beter maken, zowel voor vrouwen als voor mannen.

  1. Er bestaan drie types glijmiddel: op basis van water, olie en siliconen. Op waterbasis komt het meest voor en kan voor alles worden gebruikt. Het moet alleen wel na een tijdje opnieuw worden aangebracht, hoewel je het opnieuw kan activeren en langer kan gebruiken door plaatselijk met wat water te sproeien. Glijmiddel op oliebasis is niet veilig voor condooms maar is wel superglibberig. Siliconenglijmiddel biedt het beste van twee werelden, want het is superglibberig én veilig voor condooms.

  2. Glijmiddel is heel prettig bij zelfbevrediging, of je nu een man bent of een vrouw. De glibberige wrijving geeft een extra fijn gevoel.

  3. Ieder heeft zo zijn eigen voorkeuren, ook op het gebied van glijmiddel, dus probeer er een aantal uit om erachter te komen wat het beste werkt voor jouw lichaam.

  4. Massageolie kan ervoor zorgen dat je condoom scheurt, dus doe het veilig en gebruik een glijmiddel. Of probeer Durex Play Massage 2-in-1. Dat is speciaal ontworpen om te gebruiken voor massage en als intiemer glijmiddel.

  5. Gebruik je je handen bij je vriend of vriendin? Een beetje glijmiddel maakt het gemakkelijker voor jou en lekkerder voor je parnter.

  6. Gebruik je graag je handen en je mond tegelijk? Kies voor een glijmiddel met een smaakje om het zoet als een aardbei of exotisch als een pina colada te laten smaken. Seksmarathons hebben ook profijt van extra glijmiddel. Zie het als een pitstop: als je het glijmiddel steeds aanvult, blijft de motor goed draaien.

  7. De volgende ochtend schuurplekken van de seks, maar je wilt toch doorgaan? Glijmiddel helpt om het brandende gevoel van de wrijving te verminderen.

  8. Probeer voor een extra, andere sensatie tijdens de seks eens Durex Play O, Warming of Tingle.

  9. Wil je eens wat anders proberen? De huid is de grootste erogene zone van het lichaam, druppel daarom eens glijmiddel over het lichaam van je partner en kronkel dan tegen hem of haar aan in glibberig genot.
Een beetje glijmiddel maakt het gemakkelijker voor jou en lekkerder voor je partner.