Breadcrumbs

Position impossible?

Acrobatische standjes

Terwijl oude favorieten zoals de missionaris en doggy-style heel leuk kunnen zijn, is het soms goed om eens wat anders te proberen. Probeer eens één van de volgende acrobatische standjes om het spannender te maken. Doe het wel rustig aan, zeker als je normaal niet zo actief bent. Je wilt toch geen last van je rug krijgen of een spier verrekken. En als je klaar bent, kan het geen kwaad om elkaar een flinke massage te geven...

De muurbloem

Zoals de naam al aangeeft, gebruik je de muur als steun bij dit standje. De vrouw staat met haar zij tegen de muur en tilt het been omhoog dat het verste van de muur af is. De man gaat dan tussen haar dijen staan met zijn gezicht naar de muur en ondersteund het opgeheven been met zijn hand. Zijn dij wrijft dan tegen haar clitoris terwijl hij stoot en zij kan zich tegen de muur af zetten en de penetratie te verdiepen.

Prima ballerina

Als de muurbloem je iets te acrobatisch is, is de prima ballerina misschien een gemakkelijker standje. De vrouw staat met haar gezicht naar de muur, buigt voorover om haar armen tegen de muur te zetten en tilt een been op. De man glijdt dan van achter naar binnen, houdt de heupen van de vrouw vast voor haar evenwicht en stoot. De penetratie is diep en de man heeft een intiem uitzicht, wat extra leuk voor hem is.

L is voor liefde

Als je het liever in bed doet, dan is het standje L is voor liefde eenvoudig maar vol passie. De vrouw ligt op haar rug en tilt haar been zo hoog mogelijk op. De man knielt tussen haar benen en glijdt naar binnen, waarbij hij haar heupen met zijn handen optilt om de penetratie gemakkelijker te maken. Als het vermoeiend wordt voor de vrouw, kan ze haar been tegen de borst van de man laten rusten voor steun. Dit standje maakt diepe penetratie mogelijk en de man kan gemakkelijk de vrouw strelen en de vrouw de man.

En als je klaar bent, kan het geen kwaad om elkaar een flinke massage te geven...