Breadcrumbs

Vrouwen onder elkaar

De basics van lesbische seks

Er is geen gouden regel voor lesbische seks, net zomin als voor heteroseks. Iedereen heeft zo zijn eigen verlangens. Als je echter wat inzicht hebt in de basics, helpt dat om de meest bevredigende seks ooit te hebben.

  1. Maak geen aannames: Elke vrouw is anders. Sommigen houden van stimulatie met de hand, anderen vinden orale seks het lekkerst, en weer anderen gebruiken graag speeltjes (inclusief strap-ons). En je kunt het ook allemaal fijn vinden. Dat jij iets fijn vindt, wil nog niet zeggen dat je partner dat ook vindt. Dus communiceer met elkaar en onderzoek samen.

  2. Doe het veilig: De orale overdracht van seksueel overdraagbare infecties (soi's, waaronder gonorroe en syfilis) neemt toe, dus gebruik een beflapje (latex vierkantje) voor veilige seks, tenzij je allebei bent getest. Soi's kunnen ook worden overgedragen door het delen van speeltjes, dus gebruik condooms voor gedeelde speeltjes.

  3. Wees sexy: Veilige seks hoeft niet saai te zijn. Probeer voor de variatie eens condooms met ribbels of nopjes en andere gevoelsveranderende condooms. Beflapjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende smaken, en ook in neutrale varianten. 

  4. Doe het speels: Probeer eens een penisring op een dildo voor stimulering van de clitoris. Gebruik een bulletvibrator tijdens orale seks of verkleed je eens voor je elkaar. Varieer om het interessant te houden.

  5. Heb zelfvertrouwen: De meeste vrouwen maken zich druk over hun lichaam, maar als een vrouw intiem met je wil worden, dan vindt ze aantrekkelijk wat ze ziet. Wees trots op hoe je eruit ziet en geniet van haar blik.

  6. Wil je je orale repertoire uitbreiden? Probeer het eens vanuit een andere hoek, hierdoor kan het compleet anders aanvoelen.

  7. Gebruik een glijmiddel. Glijmiddel is geweldig voor massage en zelfbevrediging, maar ook essentieel wanneer je anale seks wilt uitproberen.

  8. Onderzoek verschillende manieren om seks te hebben. Probeer verschillende orale technieken en manieren om je handen te gebruiken om je partner te bevredigen.

  9. Nog beter, masturbeer tegenover elkaar. Dan kan je zien wat je allebei lekker vindt.

  10. Ken je grenzen: Seks gaat niet over uithoudingsvermogen. Als je partner iets voorstelt wat je afschrikt, wees dan eerlijk. Gebruik je handen om je partner te leiden en het tempo te bepalen wanneer iets voor het eerst onderzoekt.
Probeer het eens vanuit een andere hoek, hierdoor kan het compleet anders aanvoelen.