Ga naar de hoofdinhoud

Durex Orgasm Intense Vibrator Pure Fantasy

Koop bij Farmaline

WAAROM DIT U ZAL BEVALLEN

  • Zorgvuldig uitgekozen materialen, met een fluweelzacht gevoel
  • Maakt weinig lawaai en geeft intense vibraties af, om tot 5 uur op zeer discrete wijze plezier te kunnen hebben.
  • Waterbestendig, zodat het overal kan worden gebruikt

BESCHRIJVING

Durex Pure Fantasy is een vibrator met meerdere snelheden om gevoelens op te wekken. De stille vibraties worden geregeld door middel van een kartelwieltje: de snelheid en intensiteit mag u zelf kiezen. Tijdens het voorspel mag u er in uw eentje van profiteren om uw gevoelens te verkennen, of samen met een partner. Deze vibrator kan de tepels stimuleren, evenals de clitoris, de lippen, de onderbuik en elk ander deel van het lichaam, probeer het uit en ontdek waar u van houdt. Om het contact aangenaam te maken hebben we gekozen voor een eenvoudige vorm en bij het aanraken zachte en gladde materialen.

Waterbestendig ontwerp om het moment van douchen nog aangenamer te maken.

  • Geprofileerde vorm, gemakkelijk in het gebruik en intense vibraties
  • Waterbestendig, kan onder de douche worden gebruikt
  • Lengte 9,4 cxm

De kleur van het artikel kan variëren.

MEER INFORMATIE:

Voorzorgsmaatregelen: Dit product is uitsluitend voor volwassenen. Het is geen anticonceptiemiddel. Niet delen met verschillende partners. Eenmaal gebruikt, lever het product en de verpakking in bij een inzamelpunt voor recycling. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing in de doos voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Als u ongemak ervaart, stop onmiddelijk met het gebruik van de vibrator.

Gebruiksaanwijzing: Voor het activieren van uw Orgasm’Intese Pure Fantasy, draai de onderkant van de vibrator en verwijder de beschermkap van de batterij. Schroef het onderste deel terug op de vibrator. Deze is nu klaar om te worden gebruikt. Om uw vibrator aan/uit te doen maak gebruik van de draaikop

Voor elk gebruik, controleer of uw Orgasm’Intese Pure Fantasy niet is beschadigd. Als uw vibrator beschadigd is op welke wijze dan ook, stoppen met het gebruik. Gebruik de vibrator voorzichtig. Gebruik dit product met zorg om beschadiging te voorkomen. Raadpleed een arts voordat u Orgasm’Intense Pure Fantasy gebruikt, als u een elektronisch geïmplanteerd heeft in uw lichaam, zoals een pacemaker, of als u een operatie heeft gehad aan een van de zones die kunnen worden gestimuleerd door de vibrator.

Reinigen, bewaren en veiligheid:

Dit product is waterdicht. Gebruik het onder water uitsluitend wanneer het volledig en correct is gemonteerd volgens de grbruiksaanwijzing. Reinig het product altijg zorgvuldig voor en na elk gebruik.

Reinig het product zorgvuldig met warm water en midle zeep en droog het daarna af met een pluisvrije doek of dandoek, of gebruik een hiervoor speciale toy-cleaner. Gebruik nooit reningingsmiddelen die alcohol, oplosmiddelen op basis van petroleum of aceton bevatten.

Op een koele, droge en stofvrije plek buiten direct zonlicht bewaren. Niet bewaren bij speeltjes uit andere materialen.