Ga naar de hoofdinhoud

GEDAAN MET ONGEMAKKEN DANKZIJ DUREX NATURAL

BEKIJKEN

ONS MANIFEST

Vrouwen kunnen tijdens het grootste deel van de maandelijkse cyclus minder vochtig zijn. We accepteren het ongemak niet langer. Dus laten we het er eens over hebben... En het is normaal dat vrouwen drogere dagen kunnen hebben, dus help dat misverstand de wereld uit !

Geef jezelf meer comfort met een glijmiddel en help dat misverstand de wereld uit.

#Letslube

Glijmiddel : FAQ

Glijmiddelen worden al te lang geassocieerd met ‘kinky’ seks of vrouwen in de overgang. Maar veel mensen gebruiken glijmiddel tegenwoordig gewoon om de seks nóg fijner te maken. Glijmiddel kan worden gebruikt om sensaties te versterken, voor extra plezier of extra vochtigheid zodat de seks net even wat soepeler aanvoelt.

Durex Naturals kan veilig in combinatie met condooms worden gebruikt. De meeste van onze glijmiddelen en gels kunnen gewoon in combinatie met condooms worden gebruikt maar lees voor de zekerheid altijd de instructies.

Hier zijn eigenlijk geen regels voor. Je kunt het beste gewoon ontspannen, genieten en experimenteren. Knijp gewoon wat glijmiddel op je vingertoppen en breng het zachtjes aan op je intieme delen. Je kunt altijd meer gebruiken als je dat wilt.

Overal! De meeste glijmiddelen van Durex zijn geschikt voor gebruik op het hele lichaam. Naturals bestaat uit een zachte formule op waterbasis die je gemakkelijk kunt afwassen met water.