Ga naar de hoofdinhoud

Durex NATURAL Original - 100% natuurlijk glijmiddel

100 ml, 250 ml
Koop bij Farmaline Koop bij Newpharma

WAAROM DIT U ZAL BEVALLEN

  • Bevat 100% natuurlijke ingrediënten
  • Houdt rekening met de pH en draagt bij aan de balans
  • Voor meer zachtheid en comfort

BESCHRIJVING

Onze vagina's zijn niet altijd van nature gesmeerd. Het gebruik van een glijmiddel is volkomen geaccepteerd.

Vrouwen vooral weten dat het gebruik van een glijmiddel hun seksuele ervaring aangenamer maakt en dat ze op verschillende momenten in hun menstruatiecyclus met vaginale droogte te kampen hebben: Ze kunnen tijdens de 2/3 van de menstruatiecyclus droger voelen.

Durex Natural Original glijmiddel bevat 100% natuurlijke ingrediënten en geeft je intieme momenten sensualiteit en natuurlijke opwinding.

De formule op waterbasis verstoort de pH van de huid niet en bevat geen parfum of toegevoegde kleurstoffen.

Deze formule is geschikt voor gebruik met Durex latex condooms en toys.

Medisch hulpmiddel

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Propanediol, Xanthan Gum, Inulin, Benzoic Acid, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Potassium Lactate, Lactic Acid

Gecertificeerd onder 93/42/EEG door SGS CE1639 om de symptomen van vaginale droogheid te verlichten. Andere niet-medische toepassingen werden niet geëvalueerd.

MEER INFORMATIE:

Dit glijmiddel kan helpen om vaginale droogheid en intiem ongemak verlichten. Geschikt voor vaginale, anale en orale seks.

De gel is geen anticonceptlemiddel en bevat geen zaaddodend middel. Kan de zaadcellen vertragen.

Op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Na openen binnen 6 maanden grebruiken.

Enkele waarschuwingen:

Vermijd contact met de ogen, geïrriteerde huid, wonden. Bij irritatie, stoppen met het gebruik van dit glijmiddel. Neem contact op met je arts als de irritatie of vaginale droogte aanhoudt, je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Mag worden gebruikt met condooms van natuurlijke rubberlatex, polyisopreen en polyurethaan. Klik het dopje open en knijp zachtjes in de tube om aan te brengen. Bij gebruik van condoom het glijmiddel over het condoom verdelen terwijl u hem al aanhebt.