Ga naar de hoofdinhoud

Durex Massage Ylangylang

200 ml

WAAROM U ER DOL OP ZAL ZIJN

  • Zijdezacht en lief voor de huid
  • Wast makkelijk weg na gebruik

BESCHRIJVING

Weinig dingen in het leven zijn zo ontspannend als een lange, sensuele massage. Met het Durex Massage 2 in 1 glijmiddel op waterbasis wordt die massage al snel iets intiemer.

Onze sensuele massagegel heeft de opwindende geur van ylangylang. De lichte formule is zijdezacht en dus geschikt voor massages over het hele lichaam, ook voor de meest intieme zones.

Het is goed om alle informatie te hebben, lees dus zeker de meegeleverde instructies.

GEMAAKT VOOR GEWELDIGE SEKS

  • Met het opwindende parfum van ylangylang
  • Op waterbasis - kan worden gebruikt voor lichaamsmassage, orale, vaginale en anale seks
  • Geschikt voor Durex-condooms

Dit glijmiddel  kan helpen om vaginale droogheid en intiem ongemak verlichten. Geschikt voor vaginale, anale en orale seks.

Dit glijmiddel is geen voedingsmiddel.

Medisch hulpmiddel

Ingrediënten: Aqua, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Aroma, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzoic Acid, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, Sorbitol, Polysorbate 20, Citric Acid, Phenoxyethanol, Cananga Odorata Flower Oil, Ethylhexylglycerin

Gecertificeerd door SGS conform de richtlijn 93/42/EEG voor het verminderen van symptomen van vaginale droogheid. Andere niet-medische toepassingen werden niet geëvalueerd.

MEER INFORMATIE :

De gel is geen anticonceptlemiddel en bevat geen zaaddodend middel. Kan de zaadcellen vertragen.

Op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Na openen binnen drie maanden grebruiken.

Enkele waarschuwingen:

Vermijd contact met de ogen, geïrriteerde huid, wonden. Bij irritatie, stoppen met het gebruik van dit glijmiddel. Neem contact op met je arts als de irritatie of vaginale droogte aanhoudt, je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Mag worden gebruikt met condooms van natuurlijke rubberlatex, polyisopreen en polyurethaan. Klik het dopje open en knijp zachtjes in de tube om aan te brengen. Bij gebruik van condoom het glijmiddel over het condoom verdelen terwijl u hem al aanhebt.