Ga naar de hoofdinhoud

WAAROM U ER DOL OP ZAL ZIJN

  • Speciale formule die sensuele golven van warme, koele en tintelende prikkels opwekt
  • Speciaal ontwikkeld om de gevoeligheid van de intieme zones van de vrouw te versterken voor meer intens genot

BESCHRIJVING

Durex Intense Stimulating Gel is ontworpen voor meer intense orgasmes. Breng enkele druppeltjes aan op de clitoris tijdens het voorspel voor warme, verkoelende en tintelende prikkels die de gevoeligheid van de intieme zone verhogen.

80% van de vrouwen die Durex Intense Stimulating Gel gebruikten tijdens een test kregen een orgasme (Consumentenstudie, 306 heteroseksuele koppels, 2014).

GEMAAKT VOOR ECHT GOEDE SEKS

  • Helpt voor een intensere seksuele ervaring
  • Geen parfum toegevoegd

Ingrediënten: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide


MEER INFORMATIE :

De gel is geen anticonceptlemiddel en bevat geen zaaddodend middel. Kan de zaadcellen vertragen.

Op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Na openen binnen 6 maanden grebruiken.

Enkele waarschuwingen:

Vermijd contact met de ogen, geïrriteerde huid, wonden. Bij irritatie, stoppen met het gebruik van deze gel.

Mag worden gebruikt met latex. Klik het dopje open en knijp zachtjes in de tube om aan te brengen. Bij gebruik van condoom het glijmiddel over het condoom verdelen terwijl u hem al aanhebt.

Voordat je begint:

Deze gel is geen glijmiddel maar een stimulerende gel. Daarom volstaat het om maar 2-3 druppels per keer te gebruiken (circa 20 keer intense beleving met één enkel flesje). Iedereen is anders, u kunt aan twee druppels genoeg hebben, of misschien meer. Neem de tijd om naar uw lichaam te luisteren om het maximale te halen uit de sensaties door de Durex Orgasm’Intense stimulerende gel.

Verwijder de drop, draai de pomp een kwart opzij en druk een paar keer. Het kan zijn dat bij het eerste gebruik wel 10 keer gebrukt moet worden, voordat er gel uitkomt. De volgende keren zuit u de gewenste hoeveelheid sneller kunnen verkrijgen. Breng de gel masserend aan op en rondom de clitoris.