Ga naar de hoofdinhoud

Durex Tingle

100 ml
Koop bij Farmaline

WAAROM U ER DOL OP ZAL ZIJN

  • Voor zinderende en tintelende sensaties
  • Zijdezacht en lief voor de huid
  • Wast makkelijk weg na gebruik

BESCHRIJVING

Ga voor nog meer prikkelend plezier voor u en uw partner met dit glijmiddel op waterbasis dat zindert er tintelt.

Het opwindende effect wordt veroorzaakt door een subtiele combinatie van ingrediënten dat een verkoelend en tintelend gevoel geeft over het hele lichaam, maar dat zacht genoeg is voor vaginale en orale seks.

Het is goed om alle informatie te hebben, lees dus zeker de meegeleverde instructies.

  • Op waterbasis; goed voor vaginale en orale seks
  • Vrij van parfum en menthol
  • Geschikt voor Durex-condooms

Dit glijmiddel kan helpen om vaginale droogheid en intiem ongemak verlichten. Geschikt voor vaginale, anale en orale seks.

Medisch hulpmiddel

Ingredienten: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Carbomer, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid, Citric Acid

Gecertificeerd door SGS Belgium NV conform de richtlijn 93/42/EEG voor het verminderen van symptomen van vaginale droogheid. Andere niet-medische toepassingen werden niet geëvalueerd.

MEER INFORMATIE:

De gel is geen anticonceptlemiddel en bevat geen zaaddodend middel. Kan de zaadcellen vertragen.

Op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Na openen binnen drie maanden grebruiken.

Enkele waarschuwingen:

Vermijd contact met de ogen, geïrriteerde huid, wonden. Bij irritatie, stoppen met het gebruik van dit glijmiddel. Neem contact op met je arts als de irritatie of vaginale droogte aanhoudt, je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Mag worden gebruikt met condooms van natuurlijke rubberlatex, polyisopreen en polyurethaan. Klik het dopje open en knijp zachtjes in de tube om aan te brengen. Bij gebruik van condoom het glijmiddel over het condoom verdelen terwijl u hem al aanhebt.