Binnenkort zijn de Olympische Spelen er weer. In de geest van het beroemde motto ‘deelnemen is belangrijker dan winnen’ heeft Durex voor jou en je partner enkele gymnastiekprogramma's ontwikkeld waarmee jullie volop aan slaapkamersport kunnen doen. We kozen onze favoriete standjes uit de Kamasutra en staken ze in een olympisch jasje.

Brug met gelijke leggers

Vraag je partner op de rug op het bed te liggen, de knieën 90 graden gebogen met evenwijdige scheenbenen en ga bovenop hem zitten. Beweeg op en neer en steun op de gebogen knieën van je partner om je te ondersteunen. De Durex Sensitive Gel zorgt voor extra bevochtiging zodat je meer controle hebt over het tempo en de diepte van de penetratie.

Vloerturnen

Je partner staat rechtop terwijl jij op handen en voeten gaat staan. Je houdt je handen op de grond terwijl je partner je heupen tot aan zijn middel optilt. Sla je enkels om zijn benen voor extra steun als hij in je komt. Er is misschien geen medaille te winnen, maar als je de kracht hebt om dit standje aan te houden, verdien je er wel een.

Voorwaarts rollen

Jij en je partner zitten tegenover elkaar terwijl je je heupen optilt en ze op zijn knieën laat neerkomen. Leg je armen achter je op de scheenbenen van je partner terwijl je langzaam op en neer beweegt in een vloeiend ritme. Maak vervolgens zachte bewegingen met je bekken, waarbij je van voor naar achter rolt en je spieren aanspant om vlotter tot een orgasme te komen.

Ringoefeningen

Dit is nog een standje dat een goede fysieke conditie vereist. Ga op je rug liggen. Je partner tilt je onderlichaam uit bed. Plaats je handen aan weerszijden van zijn dijen voor extra steun als hij je penetreert. Om het genot te vergroten, houd je je benen bij elkaar terwijl hij je van voor naar achter beweegt.

Geef dit standje een sensuele toets met een ondeugende penisring. Kies een penisring van Durex, die werd ontworpen om de erectie te verlengen of de Orgasm’intense Vibrations die intenser genot stimuleert door vibratie.

Bok

Als je wilt weten waarom zoveel mensen dit standje een perfecte 10 geven, begin dan op handen en voeten, met je partner die achter je knielt. Strek je armen langzaam uit naar het bed en til je heupen naar boven terwijl je partner je van achteren penetreert met zijn benen uit elkaar. Terwijl je partner je langzaam penetreert, kan je het ritme helpen controleren door je heupen op en neer te bewegen.

We hopen dat we je verbeelding hebben geprikkeld met deze nieuwe seksstandjes en dat je deze sportieve ontmoetingen met je partner zal waarderen. Een sex toy toevoegen aan jullie sessies is een andere manier om het genot en de intensiteit van het vrijen te verhogen. Wees niet bang om nieuwe standjes uit te proberen en doe, zoals elke goede olympische atleet die de naam waardig is, altijd een poging om je persoonlijke record te breken.

RB-M-01598

Medische hulpmiddelen CE. We wijzen op het belang van condooms bij de preventie van hiv (aids) en andere soa's. Lees zorgvuldig de bijsluiter. Vraag advies aan een gezondheidsprofessional. Producent: RB Healthcare UK Ltd. 2008004. Januari 2020.