Of het nu in Hollywood is of in amateurporno, we zijn gewend om vrouwen elke keer weer te zien klaarkomen. Maar eerlijk gezegd is het leven niet altijd even explosief. Seks is voor veel vrouwen niet altijd synoniem van een orgasme bereiken. Als dat herkenbaar klinkt, dan ben je hier aan het juiste adres.

We stellen je vijf standjes voor die je liefdesspel naar nirwana kunnen voeren (hoewel niet iedereen dezelfde smaak heeft, hopen we dat je het toch fijn vindt om ze uit te proberen).

1. Missionaris met kussen

Denk je dat de missionarishouding saai is? Misschien verander je nu van gedachten. Soms is eenvoud gewoon sexy.

Jij onder, hij boven. Tot nu toe, niets nieuws. Leg nu een kussen (of twee) onder je billen om iets extra's toe te voegen. Je heupen komen hoger te liggen zodat je partner je dieper kan penetreren en je clitoris is op die manier perfect gepositioneerd om te worden gestimuleerd. Het kan ook heel opwindend zijn om zijn gewicht tussen je benen te voelen.

2. Andromache

Neem zelf de teugels in handen en ga bovenop hem zitten.

Hij gaat liggen en jij zit bovenop hem, met je gezicht naar hem toe. Als hij in je is en het ritme is ingezet, varieer dan de bewegingen: iets sneller, dan trager. Wissel trage golfbewegingen af met stevige stoten. Jij bent degene die de dans leidt, dus doe wat je fijn vindt: als je meer wilt, ga dan schrijlings zitten. Als jij de controle neemt, kan dat heel opwindend zijn, zowel voor jezelf als voor hem. En vergeet niet dat je handen vrij zijn, je hebt vrij spel (en hij ook)... ze kunnen zorgen voor je clitoris, je borsten, of misschien kan een van jullie een sex toy pakken, als jullie er zin in hebben.

3. Keukentafel

Waarom wachten tot bedtijd? Spontane seks kan heel, heel hot zijn (en veel interessanter dan het uitruimen van de vaatwasser).

Hijs jezelf op een tafel op taillehoogte (of laat hem jou erop tillen, als je zin hebt in wat dominantie). Plaats je billen op de rand van de tafel, ga liggen en laat je partner in je komen. Wikkel je benen om zijn rug of leg ze over zijn schouders als je flexibel bent en een diepere penetratie wilt. Hij heeft zijn handen vrij om je aan te raken, dus leid zijn vingers naar je clitoris, borsten, of de plek die je opwindt. Het is misschien een goed idee om glijmiddel bij de hand te hebben.

4. Tegen een muur

Staand vrijen. Het is niet het makkelijkste standje, maar wij vinden deze variatie de moeite waard...

Laat je bovenrug tegen de muur rusten, beweeg je heupen naar voren en wikkel een been om je partner heen zodat hij je kan penetreren. Ontdek dan de diepte en het ritme die jullie allebei fijn vinden. Je heupen verticaal naar voren duwen kan een ideale manier zijn om je te concentreren op de G-spot (als die bestaat), die soms moeilijk te bereiken is. Vergeet niet om af en toe van been te wisselen, want dit standje kan vermoeiend zijn!

5. Stoel

Als je niet graag staat, is dit zittend standje gewoon perfect.

Neem een stoel met een rugleuning die niet te veel ruimte inneemt. Je partner gaat zitten en jij gaat schrijlings op hem zitten. Probeer je voeten op de grond te laten staan om de vloer als steun te gebruiken bij het op en neer bewegen. Wat er daarna gebeurt, hangt helemaal van jou af: jij kiest het ritme... en de diepte.

RB-M-01548