Tijdens het vrijen is een grote penis niet altijd ideaal. Het is niet wat je hebt dat telt, maar wat je ermee doet. Hoe je ook voorzien bent, hier volgen de beste standjes om uit te proberen voor alle maten.

Standjes voor diepe penetratie

TIJGER

Sta rechtop, met je voeten in het verlengde van je heupen, achter je partner die op handen en voeten op de rand van het bed zit.

Vraag je partner om haar benen bij elkaar te houden voor een intenser gevoel voor jullie beiden.

Je handen zijn vrij. Gebruik ze om haar lichaam aan te raken op de manier die ze het fijnste vindt.

OMGEKEERD PAARD

Het omgekeerde paard is een ander populair standje voor een diepere penetratie omdat het de controle in de handen van je partner laat.

Ga plat op het bed liggen. Je partner kan je dan beklimmen met de rug naar je gekeerd en naar je voeten kijken.

Vraag haar nadat je je penis hebt ingebracht om op en neer te gaan in een tempo dat ze fijn vindt.

Steun haar door je handen op haar middel te leggen wanneer jullie een tempo bereiken dat je allebei fijn vindt. Door voorover te leunen, kan je partner met de bewegingen spelen en experimenteren met cirkelvormige of heen-en-weerbewegingen om de snelheid en diepte van de penetratie te variëren.

LOTUS

Dit is een aangepaste versie van de missionarishouding die jullie beiden misschien leuk vinden. Het is maar een kleine verandering van het origineel, maar zoals we weten kan één detail het verschil maken.

Begin in missionarishouding. Vraag dan je partner om haar benen te plooien en haar voeten op je heupen te plaatsen. Dit standje verkort het vaginaal kanaal of de anus voor een dieper gevoel van penetratie.

Voeg voor nog meer genot een sex toy toe voor extra stimulatie en probeer ons gamma van massagegels en glijmiddelen uit.

VOOR WIE STEVIG GEBOUWD IS...

Een grote penis kan soms nadelen hebben... Als je net begint te daten met iemand die zich een beetje overweldigd voelt, dan zijn hier enkele standje die je kunt proberen.

DE GODIN MET LANG HAAR

Dit is een goed standje om te proberen als je een grote penis hebt, omdat de penetratiehoek minder groot is. Dit standje heeft ook het voordeel dat je je handen vrij hebt om met het lichaam van je partner te spelen.

Ga op je rug liggen op het bed, een zacht tapijt, of waar je maar wilt. Je partner kan dan bovenop je liggen met haar rug tegen je borst, zodat je allebei met gestrekte benen naar het plafond kijkt.

Afhankelijk van het grootteverschil kan het hoofd van je partner een comfortabele plek vinden om op je schouder of borst te rusten en kan ze haar armen leggen waar dat het beste voelt.

STOEL

Een andere tip is om standjes te kiezen waarbij je partner de diepte van de penetratie kiest.

Ga op een stoel of aan de rand van het bed zitten met je benen geplooid en je voeten op de grond. Je partner staat voor je en gaat op je schoot zitten met aan elke kant een been.

Dit standje is niet alleen erg comfortabel als je een grote penis hebt, maar is ook erg intiem: je kunt elkaar omarmen en tot het einde in de ogen kijken.

LEPELTJES

Dit standje vermindert de diepte van de penetratie. Het is ideaal als je zin hebt in tederheid - iedereen houdt van dit standje!

Ga achter je partner op je zij liggen zodat je voor haar een grote lepel bent.

Als je een grote penis hebt, zorg dan altijd voor veel voorspel om je partner te ontspannen. Doe het rustig aan tijdens het vrijen en gebruik gerust veel glijmiddel.

RB-M-00823