Ga naar de hoofdinhoud

Durex Thin Feel Extra Lube

12 stuks, 40 stuks

WAAROM JE HET GEWELDIG ZULT VINDEN

  • Dunne condooms voor meer sensatie
  • Maar ook met extra glijmiddel voor nog meer zachtheid
  • Aaangename geur

BESCHRIJVING

Houd je niet zo van het gevoel van dikkere condooms? Probeer dan onze Durex Thin Feel Extra Lube condooms. Je voelt meer tijdens het vrijen, en toch zijn deze condooms even betrouwbaar* als de rest van het Durex-assortiment.

Dankzij het extra glijmiddel van onze Durex Thin Feel Extra Lube condooms zorgen ze bovendien voor een sensuelere ervaring voor jou en je partner.

*Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen.

Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoom voor anale of orale seks.

  • Standaard grootte (Nominale breedte: 56mm)
  • Voorgevormd Pleasure-FitTM met reservoir voor meer comfort
  • Transparante latex condoom van natuurlijk rubber

Medisch hulpmiddel

Gecertificeerd door SGS BelgiumNV, CE 1639 volgens 93/42/EEC voor anticonceptie of preventie van overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen. Elk ander niet-medisch gebruik werd niet geëvalueerd.

MEER INFORMATIE

Al onze condooms zijn elektronisch en dermatologisch getest. Op elke geproduceerde batch worden vijf kwaliteitstests uitgevoerd.

Gebruik alleen glijmiddel dat wordt aanbevolen voor gebruikmet condooms.

Bij anaal gebruik wordt aanbevolen een glijmiddel te gebruiken op de buitenkant van het condoom(gebruik geen Durex Tingle).

Condooms kunnen verstikkingsgevaar opleveren. Buiten bereik van kinderen bewaren.