Ga naar de hoofdinhoud

WAAROM JE HET GEWELDIG ZULT VINDEN

  • Vertragend effect om het plezier te verlengen
  • Speciale pasvorm Pleasure-Fit™ met reservoir voor meer comfort
  • Aangename geur

BESCHRIJVING

Het geheim van het genot dat erg lang duurt. Het glijmiddel dat wordt gebruikt in Durex Performa™ bevat 5% benzocaine, een lokaal verdovend middel, voor langduriger plezier voor hem.

Durex condooms voldoen niet alleen aan de internationale kwaliteitseisen, maar doen het zelfs nog beter. Daarom vertrouwen wereldwijd miljoenen mannen en vrouwen op het merk Durex.

  • Het speciale glijmiddel Performa™ bevat 5% benzocaine, een lokaal verdovend middel, voor langduriger plezier.
  • Standaard grootte (Nominale breedte: 56mm)
  • Tansparante latex condoom van natuurlijk rubber

Medisch hulpmiddel

Gecertificeerd door SGS BelgiumNV, CE 1639 volgens 93/42/EEC voor anticonceptie of preventie van overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen. Elk ander niet-medisch gebruik werd niet geëvalueerd.

MEER INFORMATIE

Al onze condooms zijn dermatologisch getest.

Het glijmiddel dat wordt gebruikt in Durex Performa™-condooms kan huiduitslag, irritatie, een brandend of jeukend gevoel veroorzaken. Vermijd contact met de ogen en was het glijmiddel grondig af na gebruik. Stop met het gebruik van Durex Performa™als u of uw partner irritatie ondervinden. Raadpleeg een arts als de klachten aanhouden.Gebruik deze condooms niet als uw huid of die van uw partner beschadigd of ontstoken is. Als u of uw partner last krijgt van ademhalingsproblemen, of blauwe lippen na gebruik van deze condooms, stop dan onmiddellijk het gebruik en raadpleeg een arts.

Te snel klaarkomen is een veel voorkomend probleem dat verschillende oorzaken kan hebben en waarvoor soms advies van een arts of medische controle nodig is. Als het gebruik van deze condooms niet helpt, kan het zinvol zijn een arts te raadplegen. Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoom voor anale of orale seks. Een condoom mag

slechts een keer gebruikt worden. Hergebruik kan het risico op scheuren of infectie verhogen.

Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen.

Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoom voor anale of orale seks.

Gebruik alleen glijmiddel dat wordt aanbevolen voor gebruikmet condooms.

Bij anaal gebruik wordt aanbevolen een glijmiddel op waterbasis te gebruiken op de buitenkant van het condoom(gebruik geen Durex Play Tingle).

Condooms kunnen verstikkingsgevaar opleveren. Buiten bereik van kinderen bewaren.