Breadcrumbs

Betere seks: advies om je partner te plezieren

Je lichaamsdelen gebruiken om een paar extra nekharen omhoog te doen staan, of je partners lichaam doen tintelen bij elke aanraking kunnen de sleutels zijn tot goede seks. Al je zintuigen gebruiken, of zo veel mogelijk kunnen de sleutel zijn: kijken, luisteren, ruiken, aanraken en proeven zijn dé ingrediënten voor een hechte relatie. Wij zullen focussen op het laatste zintuig en het orgaan dat erbij hoort: de tong. De tong is meester in het stimuleren van je partner, en met een paar extra tips kun jij ook evolueren naar dat niveau. De eerste truc is om te genieten van de smaak en om te prikkelen met elke aanraking, beweging of zoen.


Zoenen

Zoenen heeft verschillende niveaus, van een kusje op de hand tot een intense tongzoen. De perfecte kus hangt vaak af van de setting, de stemming en de passie van beiden. Je begint vaak best bij een open mond kus, zonder tong, en kan zo geleidelijk aan toewerken naar een sensuelere zoen, de tongzoen, die meer voorstelt dan enkel proeven.  Een tongzoen is verkennen, opwinden en kroelen. Een zoen moet ook niet bij de mond stoppen: schenk ook aandacht aan gevoelige zones zoals de nek, het sleutelbeen en de oren, terwijl je rustig naar beneden het lichaam van je partner afgaat.

 

Verleiden

Je partner verleiden door haar of zijn meest gevoelige lichaamsdelen te strelen met je tong kan gekmakend zijn. Een kleine, zachte speling met de tong op de genitaliën, of de natuurlijke spieren van het lichaam (bvb. de nek) of de V tussen buikspieren en heupen kunnen sterk helpen om nieuwe gevoelige plekken te ontdekken. Je mag hierbij ook het tempo niet vergeten: wissel af tussen snel en langzaam en doe het ritmisch of willekeurig. Op die manier hou je de spanning en opwinding hoor, en laat je je partner gissen.

 

Likken

Je tong is ideaal om je partners lichaam te verkennen omdat ze van natuur uit geolied is. Begin met een paar lange, vlakke, langzame bewegingen te maken om zo te ontdekken welke erogene zones hem of haar het meeste stimuleren. Dit kan de achterkant van de borst of nek (hem en haar) zijn, beneden de adamsappel (voor hem) en tussen de tenen (voor haar). Je kan ook op het stukje huid blazen waar je gelikt hebt, omdat dit de huid zal stimuleren en laat de zenuwen op volle toeren draaien als het in aanraking komt met koude lucht. Pas dit toe op de haargrens, oren en de borsten.

 

Niet veel zin in een massage? Meer voorspel is perfect mogelijk door middel van de tong om zo verleid te worden. Ga tussen haar dijen liggen en tracht de u-spot te vinden. Haar clitoris is het meeste gevoelige deel, dus probeer om haar ernaar toe te leiden. Beweeg je tong in ronddraaiende bewegingen richting het middelpunt. Bij hem is de eikel (of het gebied tussen de penis en eikel) het meeste gevoelige deel. Door te likken en te hijgen speel je met afkoelen en verwarmen. Een lange lik van de penis kan leiden tot het kussen van de eikel (of omgekeerd) voordat je hem helemaal in je neemt. Wanneer je de wereld een paar keer hebt laten schudden met slechts je tong, kan slechts een suggestieve lik langs je lippen de knieën van je partner laten trillen.