Breadcrumbs

Betere seks: drie tips voor intense seks

Noem vijf bijvoeglijke naamwoorden voor de beste seks die je ooit hebt gehad - START:

De kans is vrij groot dat het woord “intenst” er tussen zit.

Intensiteit is iets dat alle geweldige seks lijkt te bevatten, en hoewel het misschien voor de hand liggend is dat intense seks geweldig is, is het een stuk moeilijker uit te leggen waarom geweldige seks intens is. "Intense" seks kan een vluggertje zijn die de vingernagels in je rug achterlaat, of dat je langzaam versmelt terwijl je elkaar diep in de ogen blijft aankijken. Hierdoor kan het een raadsel lijken wat het precies is dat geweldige seks zijn intensiteit geeft. Laten we eens kijken naar wat intense seks gemeen heeft en hoe hiermee iedereen een beetje intensiteit kan toepassen voor betere seks.

Intensiteit lijkt wel een vast kenmerk van geweldige seks. Hoewel het misschien logisch is dat intense seks geweldig is, is het moeilijker uit te leggen waarom geweldige seks zo intens is. De definitie voor intens kan in dit scenario erg divers zijn: een vluggertje waarbij de vingernagelafdrukken in de rug duidelijk zichtbaar zijn is intens, elkaar diep in de ogen kijken en langzaam in elkaar versmelten tijdens het vrijen is ook intens. Door zulke verschillen is het moeilijk om een heldere definitie en verklaring te geven wat precies geweldige seks zo intens maakt. We bekijken hier kort de kenmerken van intense seks, en hoe we ze eventueel zelf kunnen toepassen in ons seksleven.

 

Er naar uitkijken

Uitkijken naar seks hebben kan een lang en langzaam proces zijn dat verdeeld is over een paar uren. Het kan echter ook anders. Zo kan je de spanning die je een hele dag hebt opgebouwd in een paar seconden samenpersen waarin je alle remmen lost en elkaars kleren als het ware van elkaars lijf scheurt.


Passie

Dit sluit aan bij het uitkijken naar de daad, want je moet jezelf compleet verliezen in het moment, en het feit omarmen dat je dit nu meer nodig hebt dan wat dan ook in de wereld. De tijd staat stil en het kan vijf minuten of vijf uur duren, maar het maakt niet uit – niets anders doet er op dit moment toe.

Verbondenheid

Het betekent niet dat je een vaste relatie moet hebben om geweldige seks te hebben – verbondenheid is iets dat direct gevoeld kan worden, en een paar uur kan duren. Wanneer seks wordt gedeeld tussen twee mensen die reeds een liefdesband hebben, kan het level van samenzijn worden verdiept naar een niveau van samenhorigheid waarbij je vergeet dat je eigenlijk twee afzonderlijke personen bent.

 

Intensiveer je seksleven

Hoewel de drie genoemde punten belangrijk zijn, mag men zich hier niet op blindstaren omdat anders de magie verloren gaat van vooruitkijken, passie en verbinding. Je kan niet zomaar kiezen om deze dingen te voelen, anders zou het elke keer het perfecte moment zijn om seks te hebben. Er zijn echter nog dingen die je kan doen, zoals nieuwe dingen proberen en jezelf helemaal verliezen in het moment. Probeer de Durex massagegels , zolang het voor jou en je partner comfortabel blijft zal je plezier en genot beleven.

Het belangrijkste is echter om elkaar steeds beter te leren kennen. Probeer te ontdekken wat je partner wel en niet leuk vindt, maar zorg er ook voor dat je hem of haar ook buiten de slaapkamer leert kennen. Eén sleutelingrediënt voor intense en betere seks is gedeeld respect en verbinding. Dit creëer je niet zomaar, maar verdien je.