Breadcrumbs

Betere seks, voor hem

 

Wanneer we aan seks denken, staat plezier vaak voor beiden op de eerste plaats. Er bestaan uiteraard manieren die de seks beter maken voor je partner en jezelf, dus is het goed te weten welke behoeftes je zou kunnen vervullen. Met de tips van Durex kan je je partner verrassen en iets extra’s toevoegen in de slaapkamer, wat kan leiden tot betere seks. Vergeet niet dat we allen van elkaar verschillen, dus houd in gedachten dat je vooraf best een gesprek hebt met je partner vooraleer je iets nieuws wil introduceren. Zo kan je weten of je partner open staat om iets nieuws te proberen of niet.

Stimulatie

Visueel– Het is algemeen gekend dat mannen opgewonden raken door wat ze zien. Het is echter een mythe dat dit niet zo bij vrouwen is: beide geslachten kunnen visueel opgewonden worden. Door je te concentreren op bepaalde posities en een showtje op te voeren kan je hem al een heel eind vooruit helpen. Seks hebben voor een spiegel kan een nieuwe dimensie introduceren. Zo is het mogelijk om in vrijwel elke positie in elkaars ogen te kijken, en zijn jullie in staat om alles te zien wat er gebeurt. Stap zeker niet uit je comfort-zone. Wees dus altijd op je gemak en vertrouwd met je partner en de situatie.

Fysiek – Elke man heeft zo zijn eigen zones die gestimuleerd kunnen worden. Bepaalde mannen houden ervan wanneer de partner aan hun oorlellen likt en trekt, anderen zullen dan een vonkje voelen wanneer de vingers het perineum stimuleren. Zelfs bestaan er bepaalde verborgen plekjes, zoals onder de adamsappel, of langs de ribben. Streel en exploreer andere plekken dan normaal, en misschien vind je een nieuw gebied. 

Verbaal – We hebben reeds aangehaald dat goede communicatie leidt tot betere seks. Of je nu gekreun, gezucht of gepraat hoort, laat hem weten dat je ervan geniet hem zo te horen en moedig hem aan meer uit zijn schelp te kruipen. Je zal al gauw merken wat de voordelen zijn, omdat ook jij hierdoor meer in de stemming geraakt.

Posities

Met al dat advies in gedachten, zijn hier een aantal posities om te proberen (als je nog niet hebt gedaan):

Cowgirl– of 'on top'. Dit geeft hem een prachtig uitzicht op je lichaam en wat er tussen jullie gebeurt. Jij bepaald de snelheid en je kunt achterover leunen voor een beetje extra spanning.

Reverse cowgirl– Een beetje geavanceerder, omgekeerd, en van je partner afgewend.

Als je hem perplex hebt laten staan, zal het je verbazen hoe snel hij de dienst bij jou terug wil doen!