Breadcrumbs

Breng hem tot een hoogtepunt

Zorg voor geweldige orale seks

Er zijn weinig mannen die zullen klagen over een blowjob, hoe onervaren je ook denkt te zijn. Zo lang je scherpe nagels, ruwe huid en tanden uit de buurt houdt, ben je waarschijnlijk van harte welkom. Er zijn echter wel manieren om je techniek te verbeteren, en om het leuk te houden.

Ten eerste, onthoud dat voor een goede blowjob je handen net zo belangrijk zijn als je mond. Alles goed gesmeerd houden, helpt ook. Zorg voor een glas water naast je bed om af en toe een slok te nemen, en investeer in een glijmiddel met een smaakje. Dit helpt niet alleen om je handen soepeler over hem heen te laten glijden, maar maakt orale seks ook gemakkelijker.

De orale overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's), inclusief gonorroe en syfilis, neemt toe. Gebruik dus een condoom voor orale seks, tenzij je allebei bent getest.

Snelheid, diepte en beweging zorgen allemaal voor verschil bij orale seks. Begin langzaam en ga geleidelijk sneller, en let op bij welke snelheid je de positiefste reactie krijgt. Bij porno wordt vaak hard en snel gepijpt, maar een sensuelere aanpak kan ook goed werken. Sommige mannen vinden het fijn als je sneller gaat als de climax nadert. Volg de bewegingen van zijn heupen om het juiste tempo te vinden.

Vertel je partner dat hij niet zijn handen op je hoofd moet gebruiken (tenzij je dat fijn vindt natuurlijk). Als jij het tempo bepaalt, kan je er gemakkelijker voor zorgen dat je je comfortabel voelt. Je kunt fellatio oefenen op een (gewassen) courgette om te wennen aan het gevoel als je bang bent voor braakneigingen. Je kunt ook verschillende posities uitproberen, bijvoorbeeld liggend op bed met je hoofd over de rand en je keel naar achteren zorgt ervoor dat diepere stoten prettiger zijn.

En vergeet niet je handen te laten rondzwerven. Veel mannen vinden het fijn als je met hun ballen speelt, anderen houden ervan als hun tepels worden gestimuleerd en weer anderen vinden het fijn als hun prostraat wordt gemasseerd. Varieer je positie om je te helpen de plekken te bereiken die hem nog eens extra stimuleren.

Varieer je positie om je te helpen de plekken te bereiken die hem nog eens extra stimuleren.