Breadcrumbs

Condooms: hoe kies je het perfecte condoom

Veel mensen hebben een favoriet condoom. Voor sommige is het gevoel van veiligheid het aller belangrijkste. Andere geven juist hun voorkeur aan een dunner condoom voor een intiemer gevoel. Terwijl iemand anders juist weer van een condoom met ribbels en noppen voor extra sensatie houdt. We hebben allemaal wel onze favoriet, maar het is goed om te experimenteren en iets nieuws te proberen, terwijl je je nog steeds veilig voelt en weet dat Durex je helpt te beschermen tegen zwangerschap en infecties.

Verschillende condooms kunnen je seksuele ervaring compleet veranderen. Voor intensere seks, aanvullende sensatie, om je comfortabeler of vrij te voelen. Of voor een nieuwe ervaring die jullie dichter bij elkaar brengt als stelletje. En voor jou misschien wel al het voorgaande.

Onthoud dat wat voor jou werkt niet perse ook tussen jou en je partner werkt. Condooms zijn er in verschillende maten, diktes, materialen, texturen en glijmiddelen. Om je de weg te wijzen hebben we 6 stemmingen op een rijtje gezet en de condooms die bij deze situaties passen.


Energiek
Voor wie de hele nacht door wil gaan of de energie van een hele nacht in een kortere sessie wil steken, kan het gevoel van een beetje extra veiligheid belangrijk zijn. Durex Extra Safe condooms zijn net iets dikker dan onze standaard condooms (alhoewel ze nog steeds minder dan een tiende van een millimeter dik zijn) en geven je een extra gevoel van veiligheid.


Intiem
Voor het gevoel van een diepe connectie en echt intens contact kan een dunner condoom het verschil maken. Durex verkoopt drie dunne condooms: Feeling SensitiveFeel SensualenFeeling Ultra Sensitive. Deze condooms zorgen dat de lichaamstemperatuur tussen jullie twee word gedeeld en dat je elke beweging, samentrekking en gevoel voelt.

 
Smakelijk
Condooms met een smaakje maken orale seks niet alleen veiliger, maar ook een stuk leuker! De Durex Taste Me condooms hebben de volgende smaakjes: banaan, sinaasappel, aardbei en appel. Zo kun je wat smaak toevoegen aan de orale seks.


Gestimuleerd
Condooms met ribbels kunnen een extra intensiteit voor beide partijen toevoegen, omdat de ribbels en noppen je op nieuwe en opwindende manieren stimuleren. Het Durex Pleasure Me condoom combineert ribbels en nopjes zodat beide partners maximaal plezier beleven.


Experimenteel
Alle condooms zijn voorzien van glijmiddel, dit is essentieel om te voorkomen dat er scheurtjes in het condoom ontstaan. Daarnaast zorgt het er ook voor dat jullie goed samen kunnen bewegen. Als je zin hebt in een nieuwe ervaring is Durex Tingle Me iets voor jou. Dit condoom is zowel aan de binnenkant als de buitenkant bedekt met een speciaal tintelend mint glijmiddel dat voor een speciale sensatie zorgt die je als koppel dichterbij elkaar zal brengen.