Breadcrumbs

De Durex gids voor seksspeeltjes: spelletjes

Goede seks is leuk en intens, maar waarom niet een stapje verder gaan en spelletjes in de slaapkamer introduceren? Deze kunnen verschillen van spelletjes waarbij extra uitrusting en seksspeeltjes nodig zijn, tot simpele spelletjes waar enkel een stukje papier vereist is. Hier volgen alvast drie ideeën om je op pad te helpen:

De Geweldige Race

De enige zaken die je hier nodig hebt zijn tijd en jullie lichamen. Wat je moet doen is compleet naakt naast elkaar liggen en masturberen. Dit spelletje kan gaan over wie de eerste is, waarbij degene die wint de volgende keer dat er gespeeld wordt iets extra’s krijgt. Een alternatief is dat je je inhoudt. Degene die als eerste klaar is, moet de winnaar verwennen. Dit spelletje is erg leuk omdat het aanvoelt als voorspel. Dat kan zo zijn, maar als jullie beiden een hoogtepunt bereiken heeft het spelletje eveneens zijn doel vervuld. Als je dit speelt, is er reeds een bepaald vertrouwen aanwezig omdat jullie beiden toegewijd zijn (dus niet faken!). Het helpt je om losser te komen, je zelfvertrouwen te vergroten en je leert van je partner wat hij of zij lekker vindt door de manier waarop ze zichzelf aanraken.

De Tijdbom

Dit spel is prettig omdat de idee van voorspel een andere dimensie krijgt. Alles wat je nodig hebt is een alarm of een timer (haal die smartphones dus maar eens boven). Zet om te beginnen je alarm op 15 minuten en begin met zoenen en aanraken. Gebruik hierbij je mond en verken elkaars lichaam. Lang zal het niet duren vooraleer je naar seks smacht, maar daar ligt nu net de uitdaging. Je moet jezelf inhouden tot het alarm afgaat. Wanneer dit een paar keer gedaan is, verleng je de tijd naar 30 of 45 min. Je zult voorspel en elkaar op een andere manier waarderen, en niets kan jullie van elkaar scheiden wanneer dat alarm afgaat!

Dirty Dobbelen

Deze is klassiek, maar de ouderwetse instructies zoals “kietelen” , “strelen” of “blazen kunnen hun nadelen hebben. Het komt erop neer twee dobbelstenen te gooien met een locatie of lichaamsdeel (of andere instructie). De persoon die gooit moet de actie uitvoeren. Om dit extra spannend te maken, kan je je eigen dobbelstenen uit papier ontwerpen (het kost minder dan een minuut, vind het template hier) en schrijf je instructies. Deze kunnen kalm en verleidend zijn of fel en stout. Een mogelijkheid is om twee dobbelstenen te creëren, een met erogene zones en een met tijd, van twee seconden tot twee minuten. Gooi de dobbelstenen en gebruik een vibrator, een zoals de Durex Play Delight of Discover op het desbetreffende lichaamsdeel van je partner voor de desbetreffende tijd.