Breadcrumbs

Een helpende hand

Handwerk voor hem

Terwijl het eenvoudige handwerk vaak aan de kant wordt geschoven voor orale seks of penetratie, is er geen reden waarom dit niet net zo bevredigend kan zijn. Of je nu zoekt naar een veilige manier om seks te hebben in het begin van de relatie, een manier om hem te bevredigen wanneer je niet zo'n zin hebt, of een geweldige vorm van voorspel die je ook veel leert over zijn lichaam, het gebruik van je handen op je man moet je niet onderschatten.

Glijmiddel kan alles een stuk soepeler laten verlopen: het vermindert de wrijving en laat je handen veel gemakkelijker glijden en maakt diverse technieken mogelijk.

Doe het glijmiddel eerst op je handen om het op te warmen (verwarmende en tintelende glijmiddelen kunnen voor extra opwinding zorgen). Streel dan je man van de basis van de schacht tot het puntje van de eikel. Luister naar zijn gekreun én naar zijn lichaam: als hij zijn lichaam naar je toe buigt, dan is de kans groot dat je de juiste plek hebt gevonden. Het frenulum (het 'riempje' dat van de eikel naar de schacht loopt) is vaak extra gevoelig en bij elke streling je duim hierover laten glijden, kan zorgen voor een bijzonder lekkere spanning.

Gebruik niet één hand: laat de andere hand zijn erogene zones onderzoeken. Sommige mannen houden ervan als je met hun ballen speelt: probeer ze eens zachtjes te strelen, je hand er omheen te leggen of er zachtjes aan te trekken terwijl je de schacht streelt. En als hij houdt van prostaatstimulatie, combineer dat dan eens met handmatige stimulatie van de schacht.

Of je kan beide handen op de schacht gebruiken. Haak je vingers in elkaar (doe wel eerst glijmiddel op je handpalmen) en laat ze dan over hem glijden, terwijl je je handpalmen steeds even samenknijpt. Je kunt ook één hand over zijn schacht naar boven en beneden laten glijden terwijl je met de andere de eikel omvat en cirkelvormige bewegingen maakt (een beweging die sexpert Lou Paget het 'sinaasappels persen' noemt). Als hij groot is geschapen, dan kan je ook de ene hand op de andere leggen om zijn penis goed te omvatten.

Het allerbeste is om het van hem zelf te leren. Vraag je partner om tegenover je te masturberen. Leg je hand over die van hem om te voelen hoe stevig zijn greep is, hoe snel hij beweegt en waar hij zijn vingers plaatst. Gegarandeerd dat hij meer ervaring heeft dan jij en precies weet hoe hij zichzelf het beste bevredigt. Doe zijn bewegingen na, dan kan je er nooit ver naast zitten.

Gebruik niet één hand: laat de andere hand zijn erogene zones onderzoeken.