Breadcrumbs

Gearomatiseerd Glijmiddel: ‘Hoe het Moet’

 

Glijmiddel… met een smaakje? Gearomatiseerd glijmiddel is een leuk speeltje in de slaapkamer en zorgt voor smakelijk genot. Niet alleen verlicht het de ruwe wrijving tussen je partner en jezelf, het heeft nog eens een aangenaam smaakje. Het ontwerp is speciaal gemaakt om activiteiten met de tong interessanter te maken. Dit artikel zal je meer informeren over het gebruik van glijmiddel, hoe leuk het kan zijn en eventuele zorgen over het gebruik ervan wegnemen. We zullen de smaakjes, technieken en een andere handige tips over gearomatiseerd glijmiddel en pleasure gels bespreken, en hoe je ze kan gebruiken in de slaapkamer.

Smaaktest

Het is belangrijk om de weten welke van onze producten het beste bij je passen. Aarzel dus niet om de verschillende producten uit ons gamma te proeven of uit te testen en de smaak die jij het lekkerste vind te kiezen. Belangrijk is bij gearomatiseerd glijmiddel, in tegenstelling tot smaakloze glijmiddelen, het voorspel. Sommigen ervaren orale seks als prettiger wanneer er een smaakje bij komt kijken, anderen ervaren het gewoon als hoger plezier en genot. Bepaalde glijmiddelen geven ook een tintelend gevoel en zorgen dat de sensaties naar een hoger niveau worden getild.

Druk op het Pompje

Haal de dop van het flesje en draai aan de pomp om het glijmiddel te gebruiken. Druk lichtjes op de pomp om een kleine hoeveelheid gel aan je vingers te brengen. Nadien kan je het bij jezelf of bij je partner aanbrengen, waar je dat het liefste wil. Begin bij de borstkas, de borsten of de tong (om je partner ’n voorproefje te geven). Vanaf dan is het een kwestie van wat er op het menu staat, en wie het initiatief en de leiding zal nemen. Wanneer je voor het “hoofdgerecht” klaar bent, moet je niet vergeten dat de glijmiddelen van Durex condoomvriendelijk zijn, en je dus glijmiddel en condoom met elkaar mag combineren om het glijdend te houden. Durex gearomatiseerd glijmiddel is oplosbaar door water en erg gemakkelijk af te wassen. Wees dus niet bang om het extra glibberig te maken ;-) .

De Gids voor Durex Smaakjes

Durex glijmiddel en pleasure gels zijn verkrijgbaar in twee smaken: Sweet Strawberry enCrazy Cherry. De namen verraden al hoe ze smaken. De Sweet Strawberry is suikervrij (net als allemaal), maar je zal nog steeds zoetigheid proeven. Crazy Cherry is heerlijk soepel en fruiting.