Breadcrumbs

Geef één vinger...

Een kinky aspect in je relatie brengen

Terwijl sommige mensen prima tevreden zijn met 'vanilleseks' (alleen de gebruikelijke handelingen), zijn veel mensen nieuwsgierig naar minder conventionele seks, van verkleden en bondage tot anale seks en verder.

Er is niets mis met kinky seks en niemand zou je moeten veroordelen voor je fantasieën. Begin echter rustig aan wanneer je je wensen wilt delen. Als spanking je in vuur en vlam zet, vraag je partner dan wanneer jullie seks hebben om je op je billen te slaan om zijn of haar reactie te testen. Dat gaat vaak gemakkelijker op het moment zelf. Als bondage je aantrekt, vraag dan of je partner je wil neerdrukken tijdens de seks. En als je latex lekker vindt, laat je partner online een outfit zien en vraag wat hij of zij ervan vindt.

Erotische verhalen kunnen een hele goede manier zijn om je verlangens op een subtiele manier over te brengen. Koop een prikkelend boek voor je partner waarin de seksuele voorkeur voorkomt die jou opwindt, en vraag of je partner jou de delen laat zien of voorleest die hem of haar aanspreken (als die er zijn).

Of, als je er vertrouwen in hebt dat je partner een open geest heeft, wees dan direct. Vraag of je partner misschien nieuwe dingen zou willen proberen en vertel hem of haar wat jou aanspreekt. Door naar de verlangens van je partner te luisteren, niet te oordelen en te overwegen om zijn of haar dromen te laten uitkomen (ervan uitgaande dat kinky seks geen afknapper voor je is), is de kans groter dat je een positieve reactie krijgt op je eigen voorkeuren.

Spreek wel een veiligheidscode af vóór je aan enige vorm van BDSM (bondage, domination, sadism & masochism) begint, hoe mild deze ook is. Dit is een woord dat je normaal niet gebruikt tijdens seks (sommige mensen gebruiken graag 'nee' en 'stop' als onderdeel van het BDSM-spel). Veel mensen kiezen voor een stoplichtsysteem: rood staat voor 'stoppen', oranje voor 'rustig aan' en groen voor 'ga door!'.

Houd het veilig, verantwoord en vrijwillig. Dit betekent: breid je kennis uit over eventuele veiligheidsrichtlijnen (voor bijna elke vorm van BDSM is er online veiligheidsinformatie beschikbaar), doe niets wanneer een van beiden onder invloed van alcohol of drugs is, en onderzoek alleen zaken die jullie beiden willen.

Als je anale seks opwindend vindt, gebruik dan veel glijmiddel, doe het rustig aan en zorg ervoor dat je het veilig doet. Zowel mannen als vrouwen kunnen het fijn vinden, zolang je samen de wens hebt om het te doen.  Dus voel je niet schuldig om te experimenteren met verschillende rollen.

BDSM kan een schitterende manier zijn om je relatie meer pit te geven en intimiteit, aanvaarding en vertrouwen op te bouwen. Pak het op de juiste manier aan en wie weet waar dit toe leidt.

Erotische verhalen kunnen een hele goede manier zijn om je verlangens op een subtiele manier over te brengen.