Breadcrumbs

Get down on it

Zorg voor geweldige orale seks

Orale seks staat over het algemeen hoog op hun lijst als je vrouwen vraagt wat de beste manier is om klaar te komen. Daarom zal het verbeteren van je vaardigheden op dat gebied zorgen voor een blije partner.

Alles goed gesmeerd houden, is essentieel. Zorg voor een glas water naast je bed om af en toe een slok te nemen, en investeer in een glijmiddel met een smaakje. Dat helpt niet alleen om je handen gemakkelijker over haar heen te laten glijden terwijl je tong op onderzoek gaat, maar het kan ook extra opwindend zijn als je kiest voor een fruitig smaakje.

De orale overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's), inclusief gonorroe en syfilis, neemt toe. ,Gebruik dus condooms met een smaakje voor orale seks, tenzij je allebei bent getest. 

Ga al kussend langs haar bovenlijf omlaag of langs de binnenkant van haar bovenbenen omhoog. Zorg dat ze haar lichaam naar je toe buigt. Door de spanning op te bouwen, is haar uiteindelijke climax waarschijnlijk des te sterker.

Begin zachtjes en voer de snelheid en intensiteit van zuigen en likken geleidelijk op. Elke vrouw is anders. Sommigen houden van snel, anderen van langzaam. Sommigen zijn supergevoelig en anderen hebben juist weer veel stimulatie nodig om klaar te komen. Vraag je partner wat ze fijn vindt of, als je dat lastig vindt, let dan op haar lichaamstaal. Als ze haar heupen naar je toeduwt, is de kans groot dat ze prettig vindt wat je doet...

Hoe meer je op onderzoek gaat, des te groter de kans dat je de juiste plekjes vindt. Bij sommige vrouwen is de ene kant van de schaamlippen gevoeliger dan de andere, dus probeer beide om te kijken of ze een voorkeur heeft.

Als ze niet erg reageert op stimulatie van de clitoris, druk dan zachtjes op haar schaambeen om de clitorishoed terug te trekken (net als de voorhuid bij een man). Hierdoor komt het hypergevoelige uiteinde bloot te liggen. Maar begin heel zachtjes, omdat het pijnlijk kan zijn als je te enthousiast bent. De onderkant van je tong gebruiken, is veel zachter dan het puntje van je tong, dus dit is ideaal.

Voor geweldige orale seks zijn je handen net zo belangrijk als je mond. Laat een vinger bij haar naar binnen glijden om de G-spot te stimuleren terwijl je likt. Gebruik je vingers om haar te spreiden. Houd haar clitoris vast wanneer je die likt of laat haar je bewegingen leiden door haar hand op die van jou te leggen.

Laat haar ook weten hoe fijn jij het vindt. Veel vrouwen zijn onzeker over orale seks en je partner zal veel zelfverzekerder zijn wanneer ze weet dat jij haar lekker vindt smaken. Dit kan alleen maar leiden tot betere seks voor jullie allebei.

 

Hoe meer je op onderzoek gaat, des te groter de kans dat je de juiste plekjes vindt.