Breadcrumbs

Hoe seksspeeltjes kunnen helpen

Goede seks kan af en toe wat extra pit gebruiken. Seksspeeltjes zijn voor sommige stelletjes daarom een goed idee om wat meer spanning in de slaapkamer te brengen. Er zijn een aantal redenen om ze te proberen, hoewel het onderwerp op het begin soms taboe is. Zo is uit Amerikaans onderzoek gebleken dat de meeste vrouwen wel eens een seksspeeltje hebben gebruikt en dat de vrouwen die dat hebben gedaan ook meer voldoening ervaren dan de vrouwen die geen seksspeeltjes gebruiken. Daarnaast zijn er veel vrouwen (en sommige mannen) die geen orgasme kunnen krijgen van enkel seks. Toch maakt de mogelijkheid van een intens orgasme de dingen toch wat interessanter. De combinatie van seksspeeltjes en lichamelijke aanraking kunnen de spanning verhogen en in een heel nieuw licht plaatsen. Daarnaast helpt het je je lichaam op verschillende en sensuele manieren te ontdekken. We hebben dit artikel geschreven om je aan het denken te zetten over het toevoegen van seksspeeltjes aan je seksleven ter verbetering van je seksleven. En hoe openheid over je fantasieën jullie als stel dichterbij elkaar kan brengen.

 

Soorten seksspeeltjes

Er zijn veel verschillende soorten seksspeeltjes te koop. Dit kan voor het eerste keer gebruiken van een seksspeeltje wat ontmoedigend werken. Als je wat meer ervaring hebt weet je misschien wat je lekker vindt. Maar als je er aan denkt om seksspeeltjes aan je partner te introduceren moet je er eerst aan denken hoe zij zich hierbij voelen. Praat samen over de volgende punten om tot wat leuke ideeën te komen.

  • Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten seksspeeltjes die gebruikt kunnen worden op al je lichaamsdelen, maar ze zijn met name ontworpen voor de clitoris, vagina, penis of anus.
  • Seksspeeltjes komen in verschillende maten, materialen en ontwerpen en zijn zo gemaakt om verschillende gebieden op verschillende manieren te stimuleren.
  • Sommige zijn vibrators (met verschillende sterkten) andere seksspeeltjes hebben noppen en ribbels om alle juiste plekjes te raken en sommige hebben beiden.
  • Er zijn seksspeeltjes die special voor koppels zijn ontworpen. De Durex Play Vibrations vibrerende ring is hier een goed voorbeeld van.
  • Handboeien en zijden stropdassen kun je ook met je partner gebruiken, maar vergeten niet om beurt te gaan!
  • Seksspeeltjes in combinatie met glijmiddel gebruiken kan het genot en de sensatie verhogen. 

Het kan wat tijd kosten om te ontdekken welk seksspeeltje bij jou past of bij je partner. Maar zodra je de barrière hebt doorbroken is het gebruik van seksspeeltjes een geweldige manier om er achter te komen welke seks het beste bij jou en je partner past.

 

Een seksspeeltje introduceren

Wanneer je weet welk seksspeeltje voor jou werkt, kun je er over na gaan denken welk seksspeeltje voor jou en je partner geschikt is. Nieuwe manieren ontdekken om met elkaar te spelen is een enormeturn onen de perfecte manier om zelfs de langste seksuele relaties nieuw leven in te blazen. Echter kan het delen van deze verlangens met je partner wat discussies nodig hebben voordat zij hier ook voor open zullen staan.


Zelfs voor de meestopen mindedpersoon kunnen seksspeeltjes een taboe zijn. Jij en je partner kunnen je onzeker voelen om iets extra’s toe te voegen aan een slaapkamer waar passie de klok al slaat. Allereerst is het belangrijk niet iets de slaapkamer in te brengen zonder er eerst over te praten. Daarnaast is het belangrijk om grenzen te respecteren, ook al zijn je smaken verschillend. Hoewel veel mensen hun seksspeeltjes bewaren voor de momenten dat ze alleen zijn kan het een nieuwe dimensie aan je seksleven toevoegen om samen te ontdekken en te experimenteren