Breadcrumbs

Kamasutra voor beginners

Gemakkelijke standjes

Verschillende standjes hebben elk verschillende effecten. Je kunt wel altijd seks hebben op dezelfde manier, maar als je een beetje experimenteert, is de kans groter dat je erachter komt wat werkelijk voor jou werkt. Deze posities zijn allemaal gemakkelijk uit te voeren en hebben zo hun eigen voordelen.

Verhoogde missionaris

Bij de missionarispositie ligt de vrouw op haar rug en de man ligt boven op haar, leunend op zijn armen. De verhoogde missionaris voegt hier een eenvoudige aanpassing aan toe: de vrouw legt een kussen onder haar billen. Hierdoor verandert de hoek waarmee de penis binnenkomt, waardoor het gemakkelijker is om de G-spot te bereiken. Hierdoor voelt de man ook groter, dus dit is geen goed standje als je diepe seks onprettig vindt, maar ideaal als je de man optimaal wilt voelen.

Doggy-style

Volgens onderzoeken is dit vaak een van de favoriete standjes van mannen. Hierbij knielt de vrouw op handen en voeten en de man knielt achter haar. Sommige vrouwen vinden doggy-style een beetje onpersoonlijk. Als dat zo is, kan het helpen om een spiegel neer te zetten zodat zij in je ogen kan kijken. Dit kan helpen het intiemer te maken. Doggy-style maakt diepe penetratie en stimulatie van de G-spot mogelijk. Het is ook gemakkelijk voor de man om de borsten te strelen en haar nek te kussen. En voor de vrouw om zichzelf aan te raken of een toy te gebruiken tijdens de seks.

Cowgirl

Het perfecte standje voor de eerste keer. Cowgirl (of amazone) is een andere naam voor seks waarbij de man op zijn rug ligt en de vrouw in spreidzit bovenop hem zit. Hierdoor kan zij het tempo bepalen en ze kan ook naar voren leunen om de clitoris gemakkelijk te stimuleren. De man heeft een geweldig uitzicht en kan gemakkelijk haar hele lichaam strelen.

De man heeft een geweldig uitzicht en kan gemakkelijk haar hele lichaam strelen.