Breadcrumbs

Seksspeeltjes voor mannen

 

Het is een beetje een verkeerde benaming, ‘seksspeeltjes voor mannen’. Voor sommigen is het bijna een taboe. Omdat een groot deel van de seksspeeltjesindustrie gericht is op vrouwen, is het geen verassing dat er zoveel verschillende manieren zijn om tot een orgasme te komen. Voor mannen is een climax veel makkelijker te behalen. Toch zijn er een paar andere middelen die je kunt uitproberen om passie te creëren tussen jou en je partner, voor als je iets nieuws wil proberen.

Seksspeeltjes voor mannen kan een beetje vreemd klinken voor de meeste heren. Voor sommigen is dit onderwerp zelfs taboe. Het feit dat de meeste seksspeeltjes op vrouwen gericht zijn, helpt hier niet bepaald. Er zijn dan ook talloze manieren om tot een orgasme te komen, waarbij het voor mannen wellicht gemakkelijk is om een hoogtepunt te bereiken. Toch zijn er een aantal middelen die je kan uitproberen die passie tussen jou en je partner zullen creëren wanneer je zin hebt in iets nieuws!

Ringen
Een penisring is een ring die om de penis wordt geplaatst en helpt het orgasme uit te stellen. Tegelijk kan het ook voor haar een fijne ervaring zijn: omdat bepaalde ringen met vibraties werken kan het een lekker gevoel zijn als de vibratie tegen haar clitoris aankomt. Sommige ringen kunnen zelfs onder de penis worden gedraaid zodat ook hij meegeniet. Deze vibraties zorgen voor een sneller orgasme en dat jullie zelfs tegelijk kunnen komen.

Gels
Gels en glijmiddel kunnen voor beiden leuk zijn, maar ook enkel voor jou. De extra vochtigheid en glibberigheid maakt het makkelijk om te spelen, vooral als je snel in actie wil schieten of een spanning wil schepen. Probeer te Durex Play Tingle tijdens het masturberen of met je partner voor koele sensaties, of maak het extra heet met Durex Play Warming.

Masturbatieschede 
Dit speeltje is ontworpen om het masturberen bij mannen leuker te maken. Sommige modellen hebben een open einde, waardoor men ze gemakkelijk kan gebruiken. Anderen hebben een gesloten uiteinde wat extra zuigkracht kan toevoegen. Extra glijmiddel zorgt voor meer stimulatie. Ook al lijkt het extreem, dit speeltje kan helpen extra genot toe te voegen.

Andere ideeën…

Deze ideeën zijn niet per se voor mannen, maar het kan leuk zijn om eens van rol te wisselen. Met wat plezier en een duidelijk safe word kunnen zijde stropdassen of zelfs handboeien hem helpen te genieten. Als je dit combineert met veren of een ander teasing speeltje, kun je het echt spannend maken samen.