Breadcrumbs

Tips van Durex voor geïmproviseerde seksspeeltjes

Seksspeeltjes geven een extra dimensie aan je liefdesleven, maar je hoeft je geen zorgen te maken als je er geen hebt. Er zijn enkele huishoudartikelen die gauw kan omtoveren tot een seksspeeltje!

 

Oogmasker

Heb je ergens nog een oogmaskertje liggen in je kast? Haal het snel boven en gebruik het tijdens het voorspel met je partner. Plaats het masker op zijn of haar gezicht en speel “raad eens wat ik hierna ga doen?”. Als je partner niets kan zien, zijn alle andere zintuigen veel scherper waardoor elke aanraking extra gevoelig wordt.

 

Make-upkwastje

Dit product leidt een geheim dubbelleven als seksspeeltje. Door ermee over je partners lichaam te vegen, prikkel je zijn fantasie en laat je hem nieuwe sensaties ervaren. Grote kwasten (zoals blush- of poederkwasten) werken het beste. Streel ermee over de gevoeligste plekken op de huid, zoals de nek, de polsen of binnenkant van de dijen. Het is een geweldige manier om elkaar te plagen en de spanning op te voeren.

 

Elektrische tandenborstel

De elektrische tandenborstel kan als krachtige vibrator gebruikt worden, maar het moet op een veilige manier worden gebruikt, en zeker niet inwendig! Plaats de zachte kant van het borstelhoofd, of de hals van de tandenborstel, daar waar je jezelf of je partner wilt prikkelen. Bij de vrouw kan je hem tegen de clitoris houden. Omdat een tandenborstel er helemaal niet uitziet als een seksspeeltje, kan je hem met een gerust hart op je kamer bewaren.

 

Rugkrabber

Veel mensen hebben thuis nog ergens een ongebruikte rugkrabber die op batterijen werkt liggen. Zo’n twijfelachtige aankoop kan misschien alsnog een ander doel dienen. Neem, net als bij de elektrische tandenborstel, rustig de tijd om hem op verschillende plekken op het lichaam uit te proberen.

 

Wasmachine

Eén woord: centrifugeprogramma. Als je eens wat anders wilt dan de gebruikelijke capriolen in de slaapkamer, probeer het dan eens te doen in de badkamer. Begin met het voorspel terwijl de wasmachine zijn werkt doet en bereid jezelf voor op trillingen van genot wanneer het centrifugeprogramma begint (en zo kun je meteen wat huishoudelijke taken van je lijstje strepen!).

 

Sjaaltje

Katoenen of zijden sjaaltjes kunnen een veelzijdig nut hebben: een geïmproviseerd blinddoek, een zachtere versie van handboeien of er zachtjes mee over de huid strelen. Streel er eens de gevoeligste lichaamsdelen mee en plaats het nadien tussen je dijen (of die van je partner) en beweeg je heupen op en neer, terwijl je de strakgespannen stof tussen je benen wrijft.

 

Douche

Probeer eens te vrijen in de douche voor een lekker gladde ervaring. Elkaar betasten en inzepen terwijl je druipnat bent, kan een totaal andere ervaring opleveren dan de traditionele “droge” seks. Of je nu met je partner bent of alleen, je kan altijd de douchekop gebruiken om bepaalde lichaamsdelen te verkennen. Je kan de intensiteit van de straal altijd aanpassen, en met verschillende standen experimenteren zodat het een extra natte ervaring wordt…

Geniet en experimenteer met geïmproviseerde seksspeeltjes, maar vergeet niet dat je ze niet inwendig mag gebruiken. Zorg er ook altijd voor dat jij en je partner ontspannen zijn en jullie op je gemak voelen bij wat jullie doen. Spreek eventueel een codewoord af die je uitspreekt als één van jullie ermee wil stoppen.