Breadcrumbs

Top Tips voor betere seks: van jou voor haar

Wanneer je fantaseert over de lekkerst mogelijke seks die je met je partner zou kunnen hebben, is het aangeraden om je voor te stellen hoe zij graag aangeraakt en geplaagd kan worden om tot een explosief orgasme te komen. Dit enkel en alleen dankzij de kennis van elkaars lichaam. Niet alleen zal je je beter voelen met extra zelfvertrouwen omdat jij je partner aan een zalig orgasme geholpen hebt, het zal ook de band tussen jullie beiden verstevigen. Hier zijn de tips van Durex voor betere seks voor jullie beiden!

 

Plaats jezelf in haar schoenen

Betere seks is niet zo moeilijk te bereiken als je denkt: als je weet waar jouw gevoeligste plekken zijn, ben je al een eind ver. Gevoelige plekken zoals de oren of de hals zijn bekende erogene zones, en als jij je al kan voorstellen hoe opwindend het is om daar gestreeld te worden, heb je ook een idee wat het bij je partner doet!

Een goede manier om het lichaam van je partner te leren kennen is door middel van eenmassage. Vraag zelf een massage, dan kan je te weten komen wat haar ritme is en aan welke lichaamsdelen zij het meeste aandacht schenkt. Dan doe jij hetzelfde bij haar, terwijl je bijleert over snelheid, druk en wat ze al dan niet lekker vindt. Je kan de sfeer nog aangenamer maken door geurkaarsen te gebruiken en het licht te dimmen. Je hebt nu letterlijk alle middelen voor innige, attente en dus ook betere seks in handen.

 

Voorkom frictie

Als je haar wilt verwennen, kan je haar aanraken met iets dat nat is om dat stomende gevoel te versterken. Beweeg dan langzaam twee vingers naar haar ingang. Je mag haar dan misschien zeer opgewonden hebben gemaakt, nat worden is bij vrouwen niet zo eenvoudig en hangt ook niet af van hoe opgewonden ze is. Gouden tip: penetreer nooit zomaar droog!  Ook met wat speeksel kan het stroeve gevoel snel terugkeren omdat slijm snel opdroogt en frictie veroorzaakt. Indien er te maken is met een droge vagina, gebruik je best een glijmiddel van Durex om ervoor te zorgen dat de seks heerlijk zorgeloos blijft.

 

De erogene zones begrijpen

Het is lekker én leerzaam te ontdekken welke zones van je lichaam voor de meeste opwinding zorgen bij slechts de lichtste aanraking. Er wordt gezegd dat de oren het gevoeligste intieme deel van het vrouwenlichaam zijn, maar los van de bekende plekken zijn de voeten ook de moeite waard om te onderzoeken. Het gebied tussen de tenen kan vooral erg opwindend zijn. Neem je lippen en polsen mee tijdens de ontdekking van je partners lichaam. Zachtjes in haar lip bijten, zuigen of gewoon zoenen is al een uitstekend begin.

Als je haar een vertrouwd en goed gevoel geeft zal ze zich veilig voelen. Pas als je haar een gemakkelijk gevoel geeft kan ze zich helemaal laten gaan. Met aandachtig voorspel (woorden, gebaren, affectie) leg je de focus volledig op haar en laat je merken dat ze zich helemaal aan jou en je sensuele aanrakingen kan overgeven om samen tot een onvergetelijk orgasme te komen.