Breadcrumbs

Wees een vent!

Hoe praat je met een vrouw over condooms

Misschien denk je dat mannen de enigen zijn die moeten worden overgehaald om een condoom te gebruiken. Maar soms zijn vrouwen net zo erg. Pak het condoomprobleem aan om gezond te blijven.

  1. Als een vrouw zegt dat ze geen condoom wil gebruiken, dan gaat het feest niet door. Als ze dat tegen jou zegt, wie weet tegen wie ze dat dan nog meer heeft gezegd? Zelfs als ze geen seksueel overdraagbare infectie (soi) heeft, moet je jezelf ook afvragen of je klaar bent voor een ongeplande zwangerschap.

  2. Een condoom gebruiken, laat zien dat je je partner respecteert. Vertel haar dat. Als jij haar meer respecteert, dan zij zichzelf respecteert, is seks dan wel een goed idee?

  3. Condooms kunnen een man ook helpen om het langer vol te houden tijdens seks. Vertel haar dat je haar zoveel mogelijk genot wil geven als je maar kunt, en dat een condoom daarbij helpt.

  4. Als ze zegt dat ze zich close met je wil voelen, vertel haar dan dat kunnen ontspannen en weten dat de seks veilig is, je veel closer bij haar laat voelen dan wanneer je je zorgen moet maken over eventuele gevolgen.

  5. Sommige condooms zijn zelfs ontworpen om de seks nog beter te maken. Probeer eens de Mutual Climax-condooms als ze zegt dat ze niet houdt van hoe condooms aanvoelen.

  6. Als ze toch blijft aandringen, zeg haar dan dat je niet het risico wilt lopen dat ze een soi krijgt. Zelfs als een eerdere partner je alleen maar heeft gepijpt, kan je iets hebben opgelopen.

  7. Als een vrouw zegt dat je geen man bent als je geen onbeschermde seks hebt, vertel haar dat je volwassen genoeg bent om seksueel verantwoordelijk te zijn. En daarmee ben je meer een man dan wanneer je zomaar toegeeft aan haar wensen. Een klein aantal vrouwen is allergisch voor latex condooms. Er zijn echter latexvrije condooms verkrijgbaar. Zorg dat je condoomvoorraad op peil blijft om teleurstellingen te voorkomen.

  8. Als een vrouw weigert je een condoom te laten gebruiken, weiger dan om seks te hebben. Ja, dat kan hard zijn (uhum), maar er zijn nog andere manieren om te ontladen zonder risico op een soi of ongeplande zwangerschap.

  9. Zorgen over je reputatie als je weigert seks zonder condoom te hebben? De enige vrouwen die hierop afknappen, zijn vrouwen zonder waardering voor wederzijds respect. Zelfverzekerde vrouwen zien het juist als een pluspunt. En dat zijn de vrouwen waarmee het meestal een stuk leuker uitgaan is.
Probeer eens de Mutual Climax-condooms als ze zegt dat ze niet houdt van hoe condooms aanvoelen.