Penisringen zijn een van de populairste seksspeeltjes. Heb je ze nooit uitgeprobeerd? Voeg ze dan onmiddellijk toe aan je verlanglijstje.

Misschien associeer je penisringen met bondage en sadomasochisme, maar je hoeft geen ondeugende plannetjes te hebben om ze te gebruiken. Veel mannen gebruiken een penisring voor meer genot tijdens het vrijen of tijdens het masturberen. Hierna volgt alles wat je moet weten:

Waarvoor dient een penisring?

De meeste mannen gebruiken een penisring om hun erecties en sensaties intenser te maken, voor stevigere en langere erecties tijdens het vrijen en masturberen.

Als dat nog niet genoeg is, kunnen vibrerende ringen je partner veel genot brengen door haar clitoris te stimuleren tijdens het vrijen of zijn penis extra te stimuleren wanneer ze in contact zijn.

Hoe werkt een penisring?

Penisringen zijn ontworpen om de penis te omringen, meestal aan de basis van de fallus, de testikels of beide. En sommige ringen kunnen ook trillen, zoals de Little Devil van Durex.

Ze verminderen de bloedstroom van de penis net genoeg zodat hij harder blijft. Ze snijden de bloedsomloop niet af, maar vertragen die, zodat erecties langer duren.

Hoe doe je een penisring om?

De beste manier is hem om te doen als je penis half in erectie is. Neem je penis in de hand, doe de ring om en plaats hem aan de basis. De ring mag niet knellen, maar moet comfortabel zitten. De ring is elastisch en past daarom voor vele maten. De ring moet goed aansluiten zonder dat hij de circulatie afsnijdt.

Als je een ring voor penis en testikels hebt, kan je de ring rond de testikels horizontaal tegen je lichaam plaatsen om druk uit te oefenen op het perineum. Dit levert niet alleen meer genot op maar vertraagt ook de ejaculatie en laat je erectie langer duren. Als de ring op zijn plaats zit en je een volledige erectie hebt, is het tijd om een condoom om te doen.

Welke ring kies je?

Er zijn penisringen in verschillende maten en diktes: aarzel niet om te experimenteren. De ringen Orgasm’Intense Vibrations en Orgasm’Intense Little Devil zijn beide vibrerend en zullen je partner extra stimuleren tijdens het vrijen.

Als je een vibrerende ring gebruikt met een vrouw voelt ze meer trillingen op haar clitoris naarmate je haar dieper penetreert en daar heb je allebei voordeel bij. Om het je gemakkelijk te maken, kunnen alle penisringen van Durex gebruikt worden met alle condooms en glijmiddelen van Durex.

Hoe lang kan je ze dragen?

Een penisring kan tot 30 minuten lang aan een stuk worden gedragen, maar niet langer. Je moet minstens 60 minuten wachten tussen elk gebruik: langdurig gebruik kan de penis beschadigen. Val er nooit mee in slaap!

Sommige ringen zijn wegwerpringen, andere zoals de Durex Pleasure Ring kunnen tot zes keer worden gebruikt.

Waarom zijn penisringen zo geweldig?

Doe er eentje om, begin jezelf te strelen en je zult het wel merken...

Een vreemd voorwerp omdoen kan op zich al een spannende ervaring zijn. Nieuwe dingen proberen is ook een goede manier om samen met je partner intimiteit en nieuwe sensaties te verkennen.

Ze zijn ontworpen om je te helpen langer en zelfs een stevigere erectie te houden: je vindt ze vast erg leuk!

Ringen zijn klein, discreet en minder imponerend dan sommige seksspeeltjes.

Een penisring dragen zal geen Casanova van je maken, maar kan misschien helpen je zelfvertrouwen te boosten om je erectie langer te houden, waardoor jij en je partner meer kunnen genieten.

RB-M-00822