Ga naar de hoofdinhoud

Durex Thin Feel Close Fit

10 stuks
Koop bij FarmalineKoop bij Newpharma

WAAROM JE HET GEWELDIG ZULT VINDEN

  • Dunne condooms voor meer sensatie
  • Standaard glijmiddel op basis van siliconen
  • Aangename geur

BESCHRIJVING

BESCHRIJVING

De Durex Thin Feel Close Fit condooms zijn dunner dan de Durex Classic Originals voor meer sensatie. Houd je niet zo van het gevoel van dikkere condooms? Probeer dan onze Thin Feel-condooms voor een heel andere ervaring. Je voelt meer tijdens het vrijen, en toch zijn deze condooms even betrouwbaar* als de rest van het Durex-gamma.

*Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen.

Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoom voor anale of orale seks.

  • Nauwsluitend (Nominale breedte: 52,5mm)
  • Voorgevormd Pleasure-FitTMmet reservoir voor meer comfort
  • Transparante latex condoom van natuurlijk rubber

Medisch hulpmiddel

Gecertificeerd door SGS BelgiumNV, CE 1639 volgens 93/42/EEC voor anticonceptie of preventie van overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen. Elk ander niet-medisch gebruik werd niet geëvalueerd.

MEER INFORMATIE

Al onze condooms zijn elektronisch en dermatologisch getest. Op elke geproduceerde batch worden vijf kwaliteitstests uitgevoerd.

Gebruik alleen glijmiddel dat wordt aanbevolen voor gebruik met condooms.

Bij anaal gebruik wordt aanbevolen een glijmiddel te gebruiken op de buitenkant van het condoom(gebruik geen Durex Tingle).

Condooms kunnen verstikkingsgevaar opleveren. Buiten bereik van kinderen bewaren.