Ga naar de hoofdinhoud

Durex Perfect Gliss

100 ml, 250 ml

WAAROM U ERVAN ZAL HOUDEN

  • Gel op siliconenbasis, eetbaar en niet vettig
  • Voor een langdurige bevochtiging bij vaginale, anale of orale seks
  • Zijdezachte textuur en warm bij het aanraken

BESCHRIJVING

Durex Perfect Gliss is een glijmiddel op siliconenbasis dat gemaakt is om langer mee te gaan. Het droogt minder snel op dan sommige andere gels en kan veilig gebruikt worden tijdens het vrijen.

Het maakt het vrijen nóg aangenamer en verlicht vaginale droogte en ander intiem ongemak, voor een soepele en prettige seksuele ervaring.

Het is goed om alle informatie te hebben, lees dus zeker de meegeleverde instructies.

  • Glijmiddel op basis van siliconen
  • Geschikt voor vaginale, anale of orale seks
  • Prima te gebruiken met Durex-condooms

Dit glijmiddel kan helpen om vaginale droogheid en intiem ongemak verlichten. Geschikt voor vaginale, anale en orale seks.

Medisch hulpmiddel

Ingrediënten: Dimethicone

Gecertificeerd door SGS Belgium NV conform de richtlijn 93/42/EEC voor het verminderen van symptomen van vaginale droogheid. Andere niet-medische toepassingen werden niet geëvalueerd.

MEER INFORMATIE:

De gel is geen anticonceptlemiddel en bevat geen zaaddodend middel. Kan de zaadcellen vertragen.

Op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Na openen binnen drie maanden grebruiken.

Enkele waarschuwingen:

Vermijd contact met de ogen, geïrriteerde huid, wonden. Bij irritatie, stoppen met het gebruik van dit glijmiddel. Neem contact op met je arts als de irritatie of vaginale droogte aanhoudt, je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Mag worden gebruikt met condooms van natuurlijke rubberlatex, polyisopreen en polyurethaan. Klik het dopje open en knijp zachtjes in de tube om aan te brengen. Bij gebruik van condoom het glijmiddel over het condoom verdelen terwijl u hem al aanhebt.