Ga naar de hoofdinhoud

Durex Cherry

100 ml

WAAROM U ER DOL OP ZAL ZIJN

  • Geniet van de smaak van kersen
  • Suikervrij
  • Wast makkelijk weg na gebruik

BESCHRIJVING

Zin in een zoete zonde? We hebben de frisse, zoete kersensmaak toegevoegd aan ons Durex Glijmiddel Crazy Cherry. Dit glijmiddel dat heerlijk smaakt naar kersen is geschikt voor orale, vaginale en anale seks. De formule is suikervrij zodat u er zorgeloos van kunt genieten.

Het is goed om alle informatie te hebben, lees dus zeker de meegeleverde instructies.

  • Speciaal geformuleerd voor een zacht en comfortabel gevoel
  • Geschikt voor orale, vaginale en anale seks
  • Geschikt voor Durex-condooms

Dit glijmiddel kan vaginale droogheid en intiem ongemak verlichten. Geschikt voor vaginale, anale en orale seks.

*Dit glijmiddel is geen voedingsmiddel.

Medisch hulpmiddel

Ingrediënten: Glycerin, Aqua, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Benzoic Acid, Aroma, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, Eugenol

Gecertificeerd door SGS Belgium NV conform de richtlijn 93/42/EEG voor het verminderen van symptomen van vaginale droogheid. Andere niet-medische toepassingen werden niet geëvalueerd.

MEER INFORMATIE :

De gel is geen anticonceptlemiddel en bevat geen zaaddodend middel. Kan de zaadcellen vertragen.

Op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Na openen binnen drie maanden grebruiken.

Enkele waarschuwingen:

Vermijd contact met de ogen, geïrriteerde huid, wonden. Bij irritatie, stoppen met het gebruik van dit glijmiddel. Neem contact op met je arts als de irritatie of vaginale droogte aanhoudt, je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Mag worden gebruikt met condooms van natuurlijke rubberlatex, polyisopreen en polyurethaan. Klik het dopje open en knijp zachtjes in de tube om aan te brengen. Bij gebruik van condoom het glijmiddel over het condoom verdelen terwijl u hem al aanhebt.